Oman kodin rakentaminen on yksi elämän suurimmista haaveista. Rakentamisen onnistuminen kannattaa varmistaa mahdollisimman hyvin. Luotettavan vastaavan mestarin löytyminen on ensimmäinen askel. Kun urakoitsijatkin ovat luotettavia ja kokeneita, onnistumisen todennäköisyys kasvaa.

Kotopro Lite tuo läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta rakentamiseen. Kun kaikki osapuolet kirjaavat työnsä Kotopro Liteen, voidaan rakentamisen etenemistä seurata reaaliaikaisesti. Jokaisesta vaiheesta löytyy kuvallinen dokumentti. Kukaan ei voi ohittaa itsestäänselviltä tuntuvia vaiheita, vaan Kotopro Lite ohjaa tekemään laadukasta ja huolellista työn jälkeä. Kotopro Lite kannustaa tekemään jokainen työvaihe hyvin. Kuvallinen dokumentaatio voidaan asettaa laskun maksamisen edellytykseksi.

Myöhemmin Kotopro Lite toimii kodin huoltokirjana, jonne on tallennettu kaikki rakentamisvaiheet. Tiedetään, missä sähköjohdot ja putket menevät. Kun tehdään remonttia, Kotopro Litestä voi tarkistaa esim. maalien sävyt ja jos joku laite menee rikki, Kotopro Litestä löytyy myös takuutodistukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *