Kotopro Lite on suunniteltu omakotirakentajan dokumentointi- ja tiedonhallintavälineeksi

Kotopro Lite on erityisen helppokäyttöinen dokumentointi-, tiedonkeruu- ja tiedonhallintaväline. Kotopro Lite on ammattilaisten rakennusalan ammattilaisille kehittämä järjestelmä. Kotopro Lite on erityisen helppokäyttöinen dokumentointi-, tiedonkeruu- ja tiedonhallintaväline. Kotopro Lite on ammattilaisten rakennusalan ammattilaisille kehittämä järjestelmä.

Kotopro toimii älykännykällä ja padilla, joissa on nettiyhteys sekä tietokoneella. Kotopro ei ole laiteriippuvainen. Se toimii yhtä hyvin niin Android- kuin Apple-laitteillakin. Ohjelmaa ei ladata omalle laitteelle, vaan se on internet-selainpohjainen. Se on aina ajan tasalla, päivityksistä käyttäjän ei tarvitse huolehtia.

Näin helposti otat kuvan radonnoususta.

Teksti voidaan kätevästi sanella Kotopro Litellä. Varsinkin pitkän tekstin sanelu on nopeampaa kuin kirjoittaminen.

“Kotopro Lite toimii keskitettynä, aina ajan tasalla olevana projektipankkina. Kotopro Lite selventää myös urakkarajapintoja”, kertoo Henri Haho.

Kotopro Litessä on listaus Kotoprota käyttävistä vastaavista työnjohtajista, joista voi valita sopivan ja luotettavan yhteistyökumppanin.

Kuvien, tekstin ja videon tallentaminen

Kuvaaminen ja kuvien lataaminen

• Kuva otetaan mobiililaitteella ja kuva menee automaattisesti oikeaan kohtaan dokumentissa.

• Kotopro Liteen voidaan myös ladata kuvia tietokoneelta. Kuva voidaan lisätä myös raahaamalla.

Kuvaan piirtäminen

• Kuvaan voidaan piirtää tarkentavia merkintöjä.

Videon kuvaaminen

• Kotoprohon voidaan tallentaa myös videota. Sekin menee automaattisesti omaan kohtaan dokumentilla.

Puhe tekstiksi

• Kotopro Lite muuntaa puheen tekstiksi. Käyttäjä painaa vain mikrofonikuvaketta tekstikentän vieressä ja alat vain sanella. Kirjoitusvirheet on helppo myöhemmin korjata käsin.

Dokumenttipankki

•Kotopro Liteen voidaan ladata piirustuksia ja muita tiedostoja. Esim. Pdf, Word, Exel ja monet muut yleiset dokumenttimuodot ovat tuettuja.

• Käyttöohjeet, sertifikaatit, tuoteselosteet, maaperätutkimukset, sähkösuunnitelmat ym. löytyvät samasta paikasta, Kotopro Litestä.

Valmiita, muunneltavia raporttipohjia

• Kotopro Litessä on valmiita raporttipohjia eri toimialoille. Niitä voidaan helposti muokata yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

Dokumentin tallennus ja tulostus

• Kaikista raporteista voidaan tehdä tulostusvalmis PDF tai se voidaan lähettää tiedostona sähköpostilla.

Digitaalinen allekirjoitus

• Dokumentti voidaan allekirjoittaa digitaalisesti mobiililaitteella. Esim. työn vastaanotto, lisätilauksen hyväksyminen ym. Allekirjoitus menee oikeaan kohtaan dokumenttia.

Kuittaus työn valmistumisesta

• Kotopro Litellä voidaan antaa tehtävä tai tehdä työtilaus. Tekijä dokumentoi työn ja ilmoittaa valmistumisesta tilaajalle.

Muokkausversiot ja ajankohdat tallennettuna

• Dokumentin eri muokkausversiot on Kotoprossa tallennettuna. Samoin nähdään kuka on dokumenttia muokannut.  

Tietoturva

Dokumenttien eri versiot säilyvät

• Dokumenttien kaikki versiot säilyvät ja niihin voidaan myöhemmin palata. Muutoksen tekijän nimi ja muutosaika tallentuvat lokitietoihin.

GDPR

• Kotopro Lite täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, GDPR:n vaatimukset.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada rakentamisajaksi

Kotopro Lite käyttöösi veloituksetta!

Veloituksettoman käytön ehtona on että Kotopro saa käyttää dokumentointiaineistoa anonyymisti tekoälytutkimukseen parantaakseen edelleen rakentamisen laatua ja vähintään vastaavat työnjohtaja sitoutuvat kuittaamaan tarkastamassa asiat tähän järjestelmään.

kampanjakoodi

TEKOÄLY

Laita tilaukseen koodi TEKOÄLY, niin saat Kotopro Liten käyttöösi veloituksetta rakentamisajaksi, 2 vuodeksi. Sen jälkeen Kotopro Lite jatkaa elämäänsä kodin huoltokirjana, 39,-/v.